Porkkana, -sipuli -ja bataattipaloja on ensin paisteltu hetki juoksevassa margariinissa, maustettu suolalla ja hunajalla ja lisätty loraus kermaa. Annetaan hautua kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä.
keskiviikko, 15. huhtikuu 2009
keskiviikko, 15. huhtikuu 2009
Porkkana, -sipuli -ja bataattipaloja on ensin paisteltu hetki juoksevassa margariinissa, maustettu suolalla ja hunajalla ja lisätty loraus kermaa. Annetaan hautua kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä.
Ruokablogeja (sis.myös leivonnaisia):
Leivonta -ja kakkublogeja:
Merjan leivonta ja askartelusivut
Ruokasivut:
Makuasia Maku-lehden toimituksen blogi
Lasten ja nuorten reseptisivuja:
Carneval Juhlaideoita
Pinjata Juhlareseptejä
Neljän lapsen (-03, -04, -06, -09) äidin ylläpitämä perheen oma keittoikirja eli ruokaohjeita laidasta laitaan.
Ateriat, juhlat ym. Broileriruoat Grillistä Jauheliharuokia Jälkiruokia yms. Kakut Kala ja äyriäiset Kalkkunaruokia Kastikkeet Kasvisruokia Keitot Keksit ja piparit Lastenjuhlat Lisukkeet Makeita leivonnaisia Makkarat, nakit Naudanliha Porsaanliha, kinkkusuikaleet Puurot, kiisselit yms. Pääsiäinen Salaatit Suolaiset leivonnaiset ja tarjottavat Viikon ruokalista Välipaloja ja naposteltavia Yleinen
Kommentit