Pöydästä löytyi:

SAM_4287.jpg

  • Monsteriautokakku

4 munaa

3 dl sokeria

75 g margariinia tai voita

1,5 dl maitoa tai vettä

5 dl vehnäjauhoja

1 rkl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

Voitele ja korppujauhota pyöreä vuoka.Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Laita margariini ja maito kattilaan ja kiehauta. kaada kuuma margariini-maitoseos ohuena nauhana vaahtoon koko ajan vatkaten. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos munaseokseen. Sekoita taikina varovasti käännellen ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa alimmalla tasolla noin 40 minuuttia.

Kakku on täytetty mustikkamarmeladilla ja valkosuklaanougatmoussella (blå band). Kuorrutettu ihan kermavaahto-vaniljakreemijauheella. Koristelusta huolehti toinen synttärisankareista.

Auton alustana toimii kääretorttupohja, johon on päälle laitettu banaanisiivuja ja kermavaahto/kaakaojauhetta ja pikkaisen raastettu suklaata.

  • Pullia (kanelisokeritäytteellä)

  • Omar-karkkeja

  • Mustikkajuustokakku

250 g gluteenittomia Digestivejä

100 g voita

Täyte 1

n.300 gpuoliksi sulaneita mustikoita

600 g tuorejuustoa

3 kananmunaa

1 dl sokeria

Täyte 2

3 dl ranskankermaa

3 rkl vaniljasokeria

1 rkl vaniljasokeria

Murenna keksit. Sulata rasva ja sekoita se keksinmurujen kanssa tasaiseksi seokseksi.Painele seos korkeareunaiseen piirakkavuokaan. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Sekoita mustikat, tuorejuusto, munat ja sokeri tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Paista kakkua uunin alatasolla n. 30 minuuttia. Sekoita ranskankerma, sokeri ja vaniljasokeri. Ota kakku uunista ja levitä ranskankermatäyte kakun päälle. Paista kakkua vielä 5 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile.