Tämä ohje onkin ollut jo täällä, mutta laitetaan nyt uudelleen, kun on vähän eri tavalla tehty.
Burgundilainen lihapata
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g naudanlihapaloja
5 salottisipulia
1 pss miniporkkanoita
1 rasia tuoreita herkkusieniä
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl lihalientä kuutiosta tai fondista
2 tl valkosipulimurskaa
3 rkl tomaattikastiketta
Mustapippuria , suolaa, timjamia…
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ruskista lihat. Siirrä ne kannelliseen uunivuokaan. Lisää sipulit, porkkanat, herkkusienet ja sekoita vehnäjauhot mukaan. Lisää lihaliemi, valkosipulimurska, tomaattikastike ja mausteet. Kypsennä 175 asteessa noin 2 tuntia.
Kommentit