Tämä ohje onkin ollut jo täällä, mutta laitetaan nyt uudelleen, kun on vähän eri tavalla tehty.

Burgundilainen lihapata

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g naudanlihapaloja

5 salottisipulia

1 pss miniporkkanoita

1 rasia tuoreita herkkusieniä

3 rkl vehnäjauhoja

5 dl lihalientä kuutiosta tai fondista

2 tl  valkosipulimurskaa

3 rkl tomaattikastiketta

Mustapippuria , suolaa, timjamia…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ruskista lihat. Siirrä ne kannelliseen uunivuokaan. Lisää sipulit, porkkanat, herkkusienet ja sekoita vehnäjauhot mukaan. Lisää lihaliemi, valkosipulimurska, tomaattikastike ja mausteet. Kypsennä 175 asteessa noin 2 tuntia.

586250.jpg