Possunsuikalekastike<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g Porsaan lihasuikaleita

1 sipuli hienonnettuna

200 g herkkusieniä viipaloituna

1 rkl vehnäjauhoja

2 dl Créme Fraichea

100g valkosipuli tuorejuustoa

1 dl vettä

                       

 

Laita kuumalle pannulle öljyä. Lisää pannulle lihasuikaleet ja sipuli ja ruskista ne. Siirrä lihat hetkeksi syrjään. Lisää pannulle margariinia tai voita ja ruskista sieniviipaleet. Lisää pannulle ruskistetut lihapalat ja vehnäjauhot. Sekoita. Kaada joukkoon créme fraiche, tuorejuusto ja vesi. Hauduta kypsäksi kannen alla n. 30 min. Tarjoa perunoiden kanssa.

 

360920.jpg