Tein vaniljkreemiä noihin pulliin aivan liikaa, joten illalla tekaisimme myös kääretortun. Päälle käytin kaapissa lojuneen minut block-suklaan ja mariannerouhetta. Mielestäni tuo tumma minut block on aivan liian tumma käytettäväksi mihinkään (en siis ole kovinkaan kummoinen suklaan ystävä muutenkaan) ja halusin sen pois tuolta viemästä tilaa. Tai varmaan se niihin koristeiden tekemiseen sattuukin, mutta niillekkään ei nyt ole oikein tarvetta.
Suklaakääretorttu
Pohja:
4 munaa
1dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
Väliin: vaniljakreemiä
Päälle: Sulatettua suklaata ja mariannerouhetta
Säädä uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan sihdaten. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperin päälle. Paista 8-10 minuuttia. Kumoa torttu voipaperille. Levitä täyte jäähtyneelle tortulle ja kääri se rullalle.
Anteeksi taas kuvan laatu...
Kommentit