Mansikkakääretorttu (Gluteeniton)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Pohja:
4 munaa
1,5dl sokeria
1,5dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet vaahtoon ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225 asteessa 7-8 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperille.
Täyte:
2,5dl Flora Vanillaa
n.3dl mansikkahilloa
Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi. Ota osa vaahdosta toiseen kulhoon, jossa sotket täytteen. Sotke Flora Vanilla ja 1,5-2dl mansikka hilloa. Laita myös toiseen kulhoon pari ruokalusikallista mansikkahilloa, jotta kuorrutteessakin on mukava pieni mansikkainen vivahde.
Levitä täyte pohjan päälle ja rullaa se rullaksi leivinpaperin avulla. Laita loppu kerma kääretortun päälle, jotta se peittyy kokonaan.
Koristele kuinka haluat/mitä kaapista löytyy.
Tylsän näköinen, mutta todella hyvää!
Kommentit