Ihan tarkkaa ohjetta en täytteelle saa annettua. Otin täytteen ohjeen muistaakseni Ellien sivuilta ja se oli todella kuiva. Jouduin puolessa välissä laittamaan lisää nestettä siihen ja se oli juuri sellaista nappaan jääkaapista, enkä katso määriä ollenkaan. Kehuja piirakka kuitenkin sai ja oli todella maukasta. Koitan tähän jonkunmoista ohjetta laittaa (siis sitä millä itse tein), niin tiedätte edes mitä se sisälsi =)
Kasvispiirakka (gluteeniton)
Pohja:
1 dl maitoa
1 dl perunajauhoa
2 dl maissijauhoa
1/2 tl suolaa
1/2 tl soodaa
30 g voita tai margariinia
Sekoita kuivat aineet maidon joukkoon ja lisää rasva viimeisenä. Vaivaa taikina tasaiseksi
Täyte:
n. 200g kasvissekoitusta
200 g Crème Bonjour Ruohosipulia
0,5 dl maitoa
0,25 tl valkopippuria
5 miniluumutomaattia pilkottuina
1tl mauste mixiä
2 kpl kananmunaa
Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää maito, mausteet ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi ja kaada täytteen päälle. Paista uunissa 175 °C:n lämpötilassa noin 1 tunnin ajan.
+Puolessa välissä paistamista
1dl ruokakermaa
2 kananmunaa
2tl mauste mixiä
Sekoita kernma ja kananmunat keskenään. Lisää se piirakkaan hieman nostellen, jotta se sekoittuu tuorejuustotäytteen kanssa.
Kommentit