En hirveästi tykkää pullien ja sämpylöiden tekemisestä, kun on mielestäni jotenkin hirveän työlästä kaikkien nostamisien kanssa. Laskiaiseksi oli kuitenkin pullaa saatava, tosin ei laskiaispullaa, kun en siitä hirveästi välitä, vaan vaniljapullaa. Ajattelin kokeilla valmispullataikinaa, jospa se leipominen tuntuisi hiukan mukavemmalta ja tuntuihan se. Teemme myös muulloin näitä. Ohje on pullapakkauksesta muunneltu. Alun perin sisälle tuli suklaata ja mantelia. Ja tekotapakin hiukan poikkesi, vissiin. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vaniljapullat

 

1pkt Myllyn Paras pullataikinalevyjä

Vaniljakreemiä

 

Laita pullalevyt nousemaan 40 asteiseen puoleksi tunniksi uuniin leivinpaperin päälle ja leivinliinalla peitettynä.

Kauli levyjä hieman ja levitä vaniljakreemi päälle. Kääri levy rullalle ja leikkaa n.5cm viipaleiksi se. Laita palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperin päälle ja anna nousta leivinliinan alla vielä 30 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele raesokeria päälle. Paista 200 asteessa n.10-12 minuuttia.

 

402286.jpg

 

Pullat saivat toki väriä ihan normaalisti, tässä kuvassa vain pehmopullia, jotka täällä jostain kumman syystä menee paremmin, kuin nuo "ruskettuneet".