Lime-valkosuklaajuustokakku

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />100 g voisulaa tai nestemäistä margariinia

15 murskattua digestivekeksiä 1 tl kanelia

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Täyte:

200 g Philadelphia juustoa

250 g rahkaa

3 munaa

1 dl sokeria

1 limetin raastettu kuori ja mehu

200 g valkoista suklaata

 

Säädä uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Voitele irtoreunainen vuoka. Sekoita voisula, keksimurut ja kaneli ja painele seos vuokaan. Paista 8-10 minuuttia. Jäähdytä.

Alenna lämpö 175 asteeseen. Sekoita muut täytteen osat paitsi suklaa. Murra suklaa palasiksi ja sulata se vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa muihin täyteaineisiin. Kaada täyte murupohjalle. Paista uunissa noin 45 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Jäähdytä kakku ennen tarjoilua.

1144163.jpg