Possulaatikko

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3 dl riisiä

½ kesäkurpitsaa

n.3 dl vettä+lihafondia

400 g possunsuikaleita

4 ananasrengasta

2 kirsikkatomaattia

1 ps béarnaisekastiketta

2 dl juustoraastetta

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ruskista lihasuikaleet. Lisää vesi ja tilkka fondia. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin ½ tuntia, kunnes vesi on haihtunut. Lisää vettä tarvittaessa. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan (vesimäärä riippuu riisilaadusta). Kuutioi kesäkurpitsa. Kaada keitetty riisi voideltuun uunivuokaan. Levitä kesäkurpitsat riisin päälle vuokaan. Levitä kesäkurpitsan päälle lihasuikaleet. Asettele ananasrenkaat päällimmäiseksi. Pane jokaisen ananaksen keskelle puolikas tomaatti. Valmista kastike pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

1144051.jpg