Makkarakastike
400g makkaraa
1 sipuli
2rkl vehnäjauhoja
n. 5dl vettä
2-3rkl tomaattikastiketta
1/2 lihaliemikuutio
pippuria
(suolakurkkupaloja, 1/2dl kermaa...)
Kuutioi makkara ja silppua sipuli.Ruskista ne kevyesti pannulla. Lisää vehnäjauhot ja sekoittele, kunnes ne ruskistuvat. Lisää vesi sekä lihaliemikuutio ja anna hautua 5 minuuttia. Mausta. Halutessasi lisää suolakurkku ja kerma, anna lämmetä ja tarjoile perunoiden ja keitettyjen vihannesten kera
Itse en lisännyt kermaa ja suolakurkkuja kukin sai itse laittaa jos halusi. Ruskistin jauhoja ehkä hieman liian vähän, koska tällä kertaa kastike oli aika litkua. Se taas ei toisaalta kauheasti häirinnyt, koska lisukkeena oli perunoita, en siis jaksanut enää lähteä sitä suurustamaan.
Kommentit