Possua Provencelaisittain

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1 pss makaroneja

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g porsaanliha suikaleita

1 sipuli

2 rkl vehnäjauhoja

3 dl vettä

Provence maustettu fondikuutio

1 rkl Dijon sinappia

mustapippuria myllystä

70 g tomaattipyreetä tai ketsuppia

2 dl ruokakermaa

 

tuoretta persiljaa

 

Silppua sipuli. Ruskista lihasuikaleet pannulla, lisää sipuli ja kuullota ne. Mausta fondikuutiolla. Ripottele vehnäjauhot lihojen päälle ja sekoita. Lisää vesi ja muut mausteet ja hauduta noin 30 minuuttia. Lisää ruokakerma. Keitä makaronit ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja makaronit yhteen. Ripottele päälle tuoretta persiljaa.Tarjoile tuoreen salaatin kera.

 

1192027.jpg