IMG_9676.jpg

Kakku on tehty kolmesta kääretorttupohjasta (gluteenittomia) ja välissä Kinuskikissan sivuilta löydetty täyte, jossa ensimmäisessä välissä on mansikkakerma+mustikoita+vaniljakreemijauhetta ja toisessa välissä flora vispi+sulatettu valkosuklaa. Päällä flora vispi+vaniljkakreemijauhe. Keskelle laitoin vielä suklaalla pojan nimen, mutta kuva on otettu ennen sitä. Nuo ruusut nyt on mitä on, kun ei ole tullut harjoiteltua niitä yhtään. Mutta kun tuli se massa ostettua niin ei sitä raaski roskiinkaan nakata...

Gluteeniton kääretorttupohja

4 munaa

1,5 dl sokeria

1,5 dl perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet vaahtoon ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225 asteessa 7-8 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperille.