Kreolilainen pata
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />600 g porsaan sisäfileetä
paistamiseen voita
50 g salamia tai metwurstia kuutioina
1 rkl vehnäjauhoja
1 sipuli silputtuna
1 paprika suikaleina
2/4 suolakurkku kuutioituna
3,3 dl ruokakermaa
200 g herkkusieniä viipaleina
maustepippuria
Puhdista fileet ja leikkaa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista liha voissa ja lisää herkkusienet, sipuli ja salami. Ruskista hetki. Ripottele vehnäjauhot sekaan ja lisää myös ruokakerma ja paprika. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia ja lisää suolakurkut. Anna kiehua vielä pari minuuttia. Tarjoile perunoiden, riisin tai pastan kera.
Kommentit