Suklainen appelsiini-tuorejuustokakku

 

Pohja:

 

50 g voita tai margariinia

150-165  g digestive –tai kaurakeksejä

 

Täyte:

 

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 tlk maitorahkaa

2 keltuaista

2 valkuaista

½ dl sokeria

3 tl vaniljasokeria

1 appelsiinin raastettu kuori

170 g maitosuklaata

2 dl flora vispiä

 

Sulata rasva ja lisää murennetut keksit. Sekoita massa tasaiseksi ja painele se leivinpaperin päälle irtoreunavuoan pohjaan.

Sekoita juusto, rahka, keltuaiset, sokerit ja raastettu appelsiinin kuori. Lisää sulatettu, vähän jäähtynyt suklaa. Vaahdota flora vispi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja lisää ne juusto-suklaaseokseen. Kaada seos murupohjan päälle. Pidä kakkua viileässä vähintään 2-3 tuntia ennen tarjoilua.

IMG_0999-1.jpg