Suklainen appelsiini-tuorejuustokakku
Pohja:
50 g voita tai margariinia
150-165 g digestive –tai kaurakeksejä
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tlk maitorahkaa
2 keltuaista
2 valkuaista
½ dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
170 g maitosuklaata
2 dl flora vispiä
Sulata rasva ja lisää murennetut keksit. Sekoita massa tasaiseksi ja painele se leivinpaperin päälle irtoreunavuoan pohjaan.
Sekoita juusto, rahka, keltuaiset, sokerit ja raastettu appelsiinin kuori. Lisää sulatettu, vähän jäähtynyt suklaa. Vaahdota flora vispi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja lisää ne juusto-suklaaseokseen. Kaada seos murupohjan päälle. Pidä kakkua viileässä vähintään 2-3 tuntia ennen tarjoilua.
Kommentit