Linssi-fetasalaatti

 

1,5 dl punaisia linssejä

3 dl vettä + kasvisfondia

½ dl vettä

1 rkl öljyä

1 dl kuskus-suurimoita

½ tl suolaa

mustapippuria

minttua

1 rkl sitruunamehua

100 g fetajuustoa

 

Päälle:

Kirsikkatomaatteja

Paprikaa

 

Puhdista ja huuhtele linssit. Kiehauta kasvisliemi ja keitä linssejä siinä noin 10 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Anna linssien jäähtyä.

Kiehauta kattilassa vesi, lisää öljy ja kuskus-suurimot. Nosta kattila pois levyltä ja jätä kuskus pehmenemään kannen alle 6-7 minuutiksi. Kuohkeuta haarukalla ja anaa jäähtyä. Yhdistä linssit, kuskus ja mausteet. Lisää lopuksi fetajuustot varovasti sekoittaen. Koristele tomaateilla ja paprikapaloilla.

 

2129389.jpg