Linssi-fetasalaatti
1,5 dl punaisia linssejä
3 dl vettä + kasvisfondia
½ dl vettä
1 rkl öljyä
1 dl kuskus-suurimoita
½ tl suolaa
mustapippuria
minttua
1 rkl sitruunamehua
100 g fetajuustoa
Päälle:
Kirsikkatomaatteja
Paprikaa
Puhdista ja huuhtele linssit. Kiehauta kasvisliemi ja keitä linssejä siinä noin 10 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Anna linssien jäähtyä.
Kiehauta kattilassa vesi, lisää öljy ja kuskus-suurimot. Nosta kattila pois levyltä ja jätä kuskus pehmenemään kannen alle 6-7 minuutiksi. Kuohkeuta haarukalla ja anaa jäähtyä. Yhdistä linssit, kuskus ja mausteet. Lisää lopuksi fetajuustot varovasti sekoittaen. Koristele tomaateilla ja paprikapaloilla.
Kommentit