Itämainen possupata<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

350-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g porsaanpaistia viipaloituna

tilkka öljyä

pala purjoa (määrä oman maun mukaan)

½ tl suolaa

2 tl paprikajauhetta

1 tl inkivääriä

4 dl lihalientä

1 tlk (70 g) tomaattipyreetä

1 rkl omenaviinietikkaa

1-2 rkl soijaa

2 rkl hunajaa

1 rkl maissijauhoa –tai tärkkelystä

 

Leikkaa liha suikaleiksi ja ruskista öljyssä. Lisää suikaloitu purjo ja mausteet ja paista vielä hetki.

Kaada lihaliemi, tomaattisose, omenaviinietikka, ja soija pataan ja hauduta lihapalat mureiksi. Lisää hunaja ja suurusta lopuksi maissijauholla –tai tärkkelyksellä. Kiehauta vielä muutama minuutti. Tarjoile riisin kera.

 

1637910.jpg