Makkarakastike

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g lenkkiä

2 tl valkosipulimurskaa

1 sipuli

4 dl vettä

1 tlk tomaattimurskaa

1 lihaliemikuutio

1 rkl kasvisfondia

2 rkl ruskeaa kastikesuurustetta

1 paprika

½ kesäkurpitsa

1 tl yrttimaustetta

pippurisekoitusta

 

Kuullota valkosipuli ja sipuli öljytilkassa pannulla. Lisää kuutioitu makkara ja ruskista hetki. Lisää vesi, tomaattimurska, lihaliemikuutio, kasvisfondi ja mausta yrttimausteella. Hauduta 10 minuuttia. Kuutioi paprika ja kesäkurpitsa, lisää ne ja suuruste kastikkeeseen. Hauduta vielä noin 10 minuuttia. Mausta pippurisekoituksella.

 

1421227.jpg