Roseebroileri

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

4 rosépippurimarinoitua broilerin sisääfilettä

1 sipuli silputtuna

2 rkl vehnäjauhoja

4-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 dl vettä

1 tl rosépippuria rouhittuna

1 tl paprikamaustetta

3 pyöräytystä chili explosenia

1 kanaliemikuutio

Créme fraiche 5 %

1 paprika suikaleina

 

Ruskista sisäfileet. Voit leikata paloiksi, jotta ne ruskistuisivat nopeammin.

Tee kastike: Kuullota silputtu sipuli kattilan pohjalla öljyssä. Lisää vehnäjauhot, sekoittele hetki. Lisää vesi, mausteet ja créme fraiche. Anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia. Laita ruskistetut sisäfileet öljyttyyn vuokaan. Laita suikaloitu paprika päälle ja kaada lopuksi kastike mukaan. Anna muhia 200 asteessa 20 minuuttia. Tarjoillaan tagliatellen kera.

 

425788.jpg