Hapanimelä possukastike

400 g possun suikaleita
2 tl öljyä
1 sipuli
1tl valkosipulimurskaa
2tl inkivääriä
2 porkkanaa
1 punainen ja 1 keltainen paprika
¼ kiinankaalia

Hapanimeläkastike:
1 dl ananasmehua
2 rkl soijaa
3 rkl sokeria
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl tomaattisosetta
1 rkl maissijauhoja

Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää lohkottu sipuli, hienonnetut valkosipulit sekä inkivääri ja kääntele hetken aikaa. Lisää paloitellut porkkanat, paprikat ja suikaloitu kiinankaali. Anna kypsyä noin 5-10 minuuttia. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada suurus ainesten joukkoon huolellisesti sekoittaen. Kiehauta ja sekoita pannu kuumaksi. Tarjoa riisin kanssa.

379725.jpg