Halusimme lasten kanssa kerätä herkkulautasen uudeksi vuodeksi ja mistäpä muualta se löytyisi, kuin juusto-osastolta. Itseasiassa en ole itse pahemmin juustoista pitänyt, mutta nyt vanhemmiten olen oppinut niitäkin syömään. Ranskassa vieraillessani sain käydä tutustumassa vuohitilaan ja maistella vuohenjuustoa. Pidin siitä todella, joten halusin sitä ehdottomasti lautaselle. Myöhemmin kyllä mietin, että näinköhän hyvä maku oli kuitenkin johtunut leivästä, joka oli pitkästä aikaa jotain muuta, kun ikenet verille raapivaa patonkia...koska tällä kertaa vuohenjuusto oli kaikkea muuta, kuin hyvää.
Herkkulautanen
Eva-kermajuustoa
Babybell juustoa
Soignon vuohenjuustoa
Leipäjuustoa
Lisäksi:
Porkkanatikkuja
Kurkkutikkuja
Sweet Chili-dippiä
Viinirypäleitä
Lopputuloksena oli, että viinirypäleet sekä kurkku-ja porkkanatikut menivät kuin kuumille kiville ja juustot...Voisin laittaa tuonne pihalle kyltin: "annetaan erilaisia juustoja käyttämättöminä"
En siis ole vieläkään "juustoihminen", tai valitsin vain vääriä juustoja. Tosin nuo babybellit olivat Jörön valitsemia (miksiköhän?)
Kommentit