Mansikkariisi (Gluteeniton)

11/2l vettä

31/2dl puuroriisiä

4dl punaista mehua (meillä oli Juissin sekamehua)

2rkl sokeria

3dl mansikkahilloa

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kiehauta vesi ja mehu. Lisää sokeri ja riisit. Anna kiehua noin 35 minuuttia hiljalleen välillä sekoittaen. Sekoita lopuksi mansikkahillo sekaan. Nauti kuumana tai kylmänä.

 

Tuoreita mansikoita käyttäessä lisää mansikoiden sekä sokerin määrää.

 

370882.jpg

 

Vilijaanalta sain idean tehdä mansikkariisiä itse (kiitokset hyvästä ideasta), mutta ajattelin kuitenkin tehdä eri tavalla, ettei kaikilla ole samat ohjeet. Ylempi kuva siis kuumana ja alempi kuva jääkaapin jälkeen, eli ihan mansikkariisin näköistähän siitä tuli kuitenkin. Ja oli mielestäni parempaa, kuin kaupan.

372488.jpg

 

Pahoitteluni taas kuvien laadusta. Nuo mustat jälkiruokakupit tekevät kuvien ottamisesta todella vaikeaa. Ruoka ei vain tule esille sieltä kupista...