Chili con carne

400g jauhelihaa

2 sipulia

Meksikolaista mausteseosta, chili explosenia (Tai suolaa, jauhelihamaustetta, mustapippuria...)

1prk tomaattimurskaa

2rkl chilikastiketta tai tomaattipyreetä

2 valkosipulinkynttä

1 tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

Kuori ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha ja lisää sipuli joukkoon. Lisää mausteet ja hämmennä tomaattimurska sekaan. Terävöitä chilikastikkeella ja valkosipulilla. Hauduta 10 minuuttia. Lisää tavittaessa loraus vettä. Lisää pavut ja kuumenna pata. Tarjoillaan riisin tai/ja tuoresalaatin kera.

330896.jpg

Meillä lapset tykkää hirveästi näistä tämän tyyppisistä ruoista. Varsinkin nuo valkoiset pavut tomaattikastikkeessa ovat suurta herkkua. Esikoinen joskus jopa sanoi, että ne ovat kuin karkkeja =D