Meksikolainen makaronipata
400g naudan jauhelihaa
2 sipulia
1 paprika
1tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2dl chilikastiketta
1/2dl vettä
2tl Pirkka mexican mix-mausteseosta
mustapippuria
pari pyöräytystä chili explosion-mausteseosta
5dl makaronia
Pilko sipuli ja paprika. Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää sipuli. Mausta ja lisää paprika. Ruskista vielä hetki ja lisää vesi ja chilikastike. Anna padan hautua sillä aikaa, kun keität makaronit ohjeen mukaan. Lisää pavut ja kuumenna. Siivilöi makaronit ja sekoita ne jauhelihakastikkeen kanssa sekaisin. Tarjoile tuoresalaatin kera.
Suolakurkkuviipaleet eivät satu todellakaan tähän ruokaan, mutta oli pakko käyttää niitä, kun olivat olleet jääkaapissa jo jonkun aikaa.
Kommentit